بهترین کشور برای زندگی کجاست؟

امروزه انتخاب بهترین کشور برای زندگی به یکی از دغدغه‌های مهم برای افرادی تبدیل شده است که قصد مهاجرت دارند. انتخاب بهترین کشور، یک موضوع نسبی محسوب می‌شود. زیرا این انتخاب با توجه به شرایط هر فردی می‌تواند متفاوت باشد. اما به‌طورکلی می‌توان گفت که بهترین کشور جهت زندگی، کشوری است که مردم آن کشور از لحاظ امنیت و رفاه در شرایط مطلوبی قرار داشته باشند. با ما همراه باشید تا بیشتر به این موضوع بپردازیم.

بهترین کشور برای زندگی از نظر سازمان ملل متحد

همان‌طور که گفته شد، موضوع انتخاب بهترین کشور جهت زندگی، یک موضوع نسبی است. بنابراین پاسخی که در این خصوص از افراد مختلف به دست می‌آورید، ممکن است با پاسخ افراد دیگر متفاوت باشد. این امر به‌ویژه به این دلیل رخ می‌دهد که شما چه فاکتورهایی را برای تعریف یک کشور به‌عنوان بهترین کشور در نظر دارید. این فاکتورها می‌توانند شامل سطح شادی مردم، ثبات مالی، نوع آب‌وهوا یا هر موضوع دیگری باشند. 

نظرسنجی‌های زیادی در مورد اینکه کدام کشورها دارای شرایط بهتری برای زندگی هستند، انجام شده‌اند. به ‌طور حتم جامع‌ترین و کاربردی‌ترین تحلیل در مورد اینکه کدام کشورها شرایط بهتری برای زندگی دارند، از گزارش بخش توسعه انسانی سازمان ملل متحد به دست آمده است. فاکتورهایی که سازمان ملل در این گزارش رسمی در نظر گرفته است، شامل موارد زیر می‌باشند:

  • برابری جنسیت
  • سواد
  • میانگین امید به زندگی 
  • ثبات مالی 

نروژ:

سازمان ملل متحد کشور نروژ را به‌عنوان بهترین کشور برای زندگی در این فهرست قرار داده است. تمام فاکتورهایی که محققان برای این موضوع در نظر گرفتند، در نروژ دارای امتیازات بالایی بوده است. به‌ عبارت ‌دیگر این کشور در تمام فاکتورهایی که از طرف سازمان ملل بررسی شده است، برتری دارد. به ‌عنوان‌ مثال، مردم نروژ به‌طور متوسط بالای 82 سال عمر می‌کنند. سازمان ملل این آمار شگفت‌انگیز را به سیستم مراقبت‌های بهداشتی که در نروژ وجود دارد، نسبت می‌دهد.

سوئیس:

سلامت جسمانی شهروندانی که در کشور سوئیس زندگی می‌کنند، بسیار چشمگیر است. امید به زندگی و عدم وجود بیماری‌های کشنده در سوئیس عواملی بودند که سازمان ملل، این کشور را برای این موضوع تحسین می‌کند. با اینکه بهترین کشور برای زندگی در نظرسنجی سازمان ملل کشور نروژ است، اما امید به زندگی در سوئیس کمی بالاتر از نروژ می‌باشد. مردم سوئیس به ‌طور متوسط حدود ۸۳ سال عمر می‌کنند.

ایرلند:

ایرلند کشور بسیار مناسبی برای زندگی است، زیرا یکی از امن‌ترین کشورهای جهان محسوب می‌شود. سطح فعالیت‌های مجرمانه در این کشور در کمترین میزان قرار دارد. همین امر باعث شده است بعد از نروژ و سوئیس، بهترین کشور برای زندگی باشد.

آلمان:

موضوعی که در مورد آلمان بسیار برجسته می‌باشد، این است که بر آموزش تأکید زیادی دارد. تقریبا بیشتر جمعیت آلمان دارای تحصیلات عالی هستند. تنها ۴ درصد از مردم این کشور دوره تحصیلات تکمیلی را سپری نکرده‌اند. بنابراین طبیعی است که در انتخاب بهترین کشور برای زندگی مورد توجه‌ قرار گیرد.

سوئد:

این کشور دارای یک سیستم رفاه اجتماعی قدرتمند است که در طی آن، مراقبت‌های بهداشتی و آموزش رایگان ارائه می‌دهد. سیاست‌های اجتماعی کشور سوئد بر رشد و برابری آزادی و امنیت تمرکز دارد. این کشور همچنین شرایط بسیار خوبی را برای کارمندان و کارگران فراهم کرده است. مانند سایر کشورهای شمال اروپا، سوئد نیز دارای نرخ بسیار پایینی از جنایات خشونت‌آمیز است. این کشور از نظر سلامت و رفاه عمومی نیز رتبه خوبی دارد.

استرالیا:

کشور استرالیا به دلیل تأکید بر آموزش و اهمیت به تحصیل، از طرف سازمان ملل متحد، موردستایش قرار گرفته است. میانگین سال‌هایی که استرالیایی‌ها به تحصیل می‌پردازند، تقریبا ۲۰ سال است. به ‌عبارت ‌دیگر، اکثر کودکان استرالیایی تا زمانی که از یک کالج کارشناسی فارغ‌التحصیل شوند، در سیستم آموزشی این کشور حضور خواهند داشت.

هلند:

اختلاف دستمزد در این کشور، نسبت به سایر کشورهای جهان کمتر است. نرخ برابری بین دستمزدها در هلند، ۱۲ درصد می‌باشد که در مقایسه با سایر کشورهای جهان، نرخ پایینی محسوب می‌شود.

دانمارک:

مهم‌ترین دلیل برای قرار گرفتن کشور دانمارک در این فهرست به‌عنوان بهترین کشور برای زندگی بالا بودن سطح اعتماد عمومی می‌باشد. اعتماد عمومی، فاکتوری است که سطح اعتماد مردم به یکدیگر، دولت و نهادهای عمومی مانند پلیس و بیمارستان‌ها را می‌سنجد. این فاکتور، نرخ بالایی در دانمارک دارد. علاوه بر آن، مراقبت‌های بهداشتی و آموزش رایگان برای همه شهروندان، از دیگر معیارهای قرار گرفتن این کشور در این لیست می‌باشد. دانمارک در صنایعی ازجمله کشتیرانی، طراحی و معماری نیز در جهان پیشرو است. این کشور همچنین دائما در حال ‌توسعه روش‌های جدید برای ایجاد هوای پاک می‌باشد.

بهترین کشور برای زندگی از نظر سطح درآمد

برای بسیاری از افراد، مهاجرت به خارج از کشور اغلب به‌ منظور بهبود شرایط مالی می‌باشد. بیشتر مهاجران با سخت‌کوشی و تلاش می‌توانند وضعیت مالی خود و همچنین دارایی خود و خانواده خود را به‌طور چشمگیری افزایش دهند. به همین دلیل، انتخاب بهترین کشور جهت زندگی از نظر سطح درآمد، دغدغه بسیاری از افرادی است که قصد مهاجرت کاری به کشورهای دیگر را دارند.

کشورهای سراسر دنیا برای سنجش سطح درآمد شهروندان خود از معیارهای مختلفی استفاده می‌کنند. این معیارها می‌توانند به درآمد سرانه، عرضه پول، تولید ناخالص داخلی یا حتی ارزش خالص سرانه اشاره کنند.

در ادامه به معرفی ۱۰ کشور برتر به ‌عنوان بهترین کشور‌ برای زندگی از لحاظ سطح درآمد ماهیانه، خواهیم پرداخت.

  1. سوئیس با درآمد ماهیانه ۶۹۸۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۱۱۰.۳۴
  2. دانمارک با درآمد ماهیانه ۶۱۵۵ دلار و شاخص هزینه زندگی ۷۳.۰۹
  3. لوکزامبورگ با درآمد ماهیانه ۶۱۱۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۷۲.۱۵
  4. نروژ با درآمد ماهیانه ۵۹۵۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۸۵.۹۳ 
  5. ایسلند با درآمد ماهیانه ۵۴۶۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۸۶.۵۹
  6. استرالیا با درآمد ماهیانه ۵۲۸۰ دلار و شاخص هزینه‌های زندگی ۷۲.۲۷
  7. کویت با درآمد ماهیانه ۵۰۴۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۴۶
  8. آلمان با درآمد ماهیانه سال ۱۹۳۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۵۹.۶۲
  9. سوئد با درآمد ماهیانه ۴۷۵۵ دلار و شاخص هزینه زندگی ۶۱.۷۷
  10. بلژیک با درآمد ماهیانه ۴۴۳۰ دلار و شاخص هزینه زندگی ۶۲.۸۰

شاخص هزینه زندگی در شهر نیویورک به ‌عنوان شهر پایه، برابر ۱۰۰ می‌باشد. شاخص هزینه تمامی شهرها و کشورها، مطابق با هزینه زندگی در این شهر سنجیده می‌شود. هرچه شاخص هزینه زندگی بالاتر باشد، زندگی در آن کشور دارای هزینه بیشتری است. به ‌عنوان ‌مثال، شاخص هزینه زندگی در سوئیس برابر ۱۱۰.۳۴ می‌باشد. بنابراین این بدان معنا است که متوسط هزینه زندگی در سوئیس، نسبت به هزینه زندگی در شهر نیویورک بیشتر می‌باشد.

بهترین کشور جهان از نظر آموزش

کشورهای مختلف از نظر سطح تحصیلات، با یکدیگر متفاوت هستند و در این قیمت میخواهیم ارزانترین کشور برای تحصیل را معرفی کنیم . با توجه به این موضوع، می‌توان ارتباط مستقیمی بین کیفیت سیستم آموزشی یک کشور و وضعیت عمومی، اقتصادی و رفاهی آن مشاهده کرد.

هر سال گزارشی مبنی بر انتخاب بهترین کشور برای زندگی از نظر سیستم آموزشی، توسط کالج وارتون دانشگاه پنسیلوانیا انجام می‌شود. این گزارش، مبتنی بر نظرسنجی از هزاران نفر در ۷۸ کشور جهان می‌باشد. در این گزارش، ۱۰ کشور برتر در سال ۲۰۲۱ بر اساس رتبه‌بندی آموزشی معرفی شده است که عبارتند از:

انتخاب بهترین کشورها برای زندگی از نظر اشتغال بر اساس نظرسنجی‌ها و با توجه به امتیازات حاصل از هفت ویژگی انجام می‌شود. این ویژگی‌ها شامل بازار کار خوب، ثبات اقتصادی بالا، کارآفرینی، برابری درآمد، فعالیت‌های نوآورانه و پیشرو بودن در صنعت می‌باشند

ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.